Aktuellt

Nytt elfaktureringsprogram

Nytt elfaktureringsprogram

De första fakturorna från vårt nya system sänds ut nu i februari och gäller de kunder som har en månatlig fakturering. De flesta av våra kunder faktureras varannan månad och kommer att få sin faktura i mars.

Fakturorna från det nya systemet kommer i stort att se ut som förr. Den största förändringen är att man inte mer ser själva mätaravläsningen på fakturan. Istället ser man mängden förbrukad energi som räknasfram via de timvisa uppgifterna som de fjärravlästa elmätarna registrerar.

Vi ber er vänligen kasta ett extra öga på er nästa elfaktura och tveka inte att kontakta oss ifall det är något ni funderar över. Årets vinter är kallare än fjolårets och det syns även på elräkningen ifall uppvärmningen kräver el. Ökningen kan vara 20-30 % i jämförelse med en varm vinter. Ni kan alltid följa upp er egna elförbrukning via kundweb.nkab.fi. De inloggningsuppgifter som krävs hittar ni på er elfaktura. I samma webtjänst kan ni även meddela oss ert GSM-nummer så att vi kan informera er om avbrott och vid behov ge varningar. Kom ihåg att meddela GSM-numret skilt för el och vatten.

Läs fler meddelanden